hemobostyling verkoopstyling zoetermeer

Interieuradvies Verkoopstyling

 

Home|Profiel|   Interieuradvies  |  Verkoopstyling |Portfolio|Nieuws|Contact|Webwinkel

 

Hemobostyling

Galjoenkade 55

2725 CB Zoetermeer

06-17654494

info@hemobostyling.nl

 

Verkoopstyling

De knoop is doorgehakt! U heeft besloten uw huis te verkopen. Er breken spannende tijden aan. Krijgt U de vraagprijs? Komen veel mensen de woning bezichtigen? Zou de woning in de smaak vallen? Misschien heeft U al een ander huis gekocht, en de huidige woning nog niet kunnen verkopen. Net als ieder ander wilt U natuurlijk graag dat potentiële kopers juist naar uw huis komen kijken. Daarom is een toegankelijk interieur dat een zo breed mogelijk publiek aanspreekt in deze tijd onontbeerlijk en van groot belang voor een snellere verkoop van de woning.

De eerste 15 seconden zijn bepalend!

Direct na het openen van de voordeur krijgt men al een indruk die bepalend is voor het gevoel erna. De eerste 15 seconden zijn van cruciaal belang voor het verkoopproces. Potentiële kopers willen zich graag direct thuis voelen bij het bezichtigen van hun mogelijke toekomstige woning. Hemobostyling bekijkt de woning door de ogen van de potentiële kopers. Voor een goede eerste indruk maken we een plan van aanpak om uw huis optimaal in de markt te zetten en uw huis zo courant mogelijk te maken voor de verkoop. In de praktijk blijkt dat de aanpassingen die nodig zijn om een huis zo goed mogelijk te presenteren voor de verkoop, vrij eenvoudig te realiseren zijn. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van de bestaande inboedel. Hierdoor blijven de uitgaven tot een minimum beperkt. Door het verschuiven of juist weglaten van te aanwezige meubelstukken, een ander kleed (dat U in uw nieuwe huis opnieuw kunt gebruiken) of een andere tint op de muur is het mogelijk om rust te creëren in het geheel. Soms door grote veranderingen, maar meestal met kleine ingrepen waardoor juist uw huis er positief uitspringt.

 

verkoopstyling advies basis                                                      

mondeling advies (ca 1,5 uur) 

€ 90,- inclusief btw   

 

verkoopstyling advies compleet

mondeling advies in combinatie met een uitgewerkt stappenplan (ca 2 - 3 uur) 

€ 295,- inclusief btw

 

gastvrouwservice & finishing touch      

Wanneer u op de open dag zelf niet aanwezig wilt zijn kunt u ons inhuren als gastvrouw. Heeft u hulp nodig voor de finishing touch voor de open dag of bij een bezichtiging? Wij helpen u graag om de laatste puntjes op de i te zetten.

€ 70,- per uur inclusief btw

 

woningfotografie

afhankelijk van de grootte van de woning

tussen € 90,-  en € 130,- inclusief btw

 

opstellen advertentietekst

woningen met een vraagprijs tot € 300.000

€ 120,-  inclusief btw   

woningen met een vraagprijs hoger dan € 300.000                       

€ 150,-  inclusief btw                          

       

Genoemde tarieven zijn exclusief reiskosten (0,25 per kilometer), dit geldt alleen voor een consult buiten Zoetermeer.     

 

 

 

website created and designed by hemobostyling 2009 (R)  |   KvK 27334916  info@hemobostyling.nl  | 06 17654494 | linkpartners

 

   Trendy   design   Style   beautiful    antique  original    NEW     modern   classic  fashion    black      modern        decorating     interior   colour    casual   HOME    white